Us                                                                           Wij

Maitrivirya

Door haar meer dan 20 jaren ervaring in verschillende settings en rollen (verpleegkundige, leidinggevende en stafmedewerker) binnen de non-profit sector motiveerde Maitrivirya om modellen uit te werken om ethiek een plaats te geven op de werkvloer.


Ze noemt het "de kleine ethiek", het viel haar op dat wanneer het op ethiek aankomt er veel gepraat wordt over de grote dillema's maar dat moreel en juist handelen op een dagelijkse basis nauwelijks aan bod komt op de werkvloer.


Nochtans is morele stress één van de belangrijkste oorzaken van burn-out en drop-out in werksituaties. Ethisch verantwoord handelen onder collega's en naar de cliënten, klanten en zorgvragers toe is de BASIS voor welbevinden en werkvreugde.


In het bedrijf van haar echtgenoot, Geert Willems, vond ze een partner om dit project vorm te geven en op de markt te brengen. De nood aan deze diensten bleek ook uit verschillende onderzoeken uitgevoerd op vraag van White Ravens Consulting door de Artevelde Hogeschool te Gent. 


Maitrivirya is gepassioneerd door ethiek vanuit haar boeddhistische beoefening en wil graag organisaties verder helpen in dit topic. Dit is geen fancy topic, dit is NODIG, en zeker met de uitdagingen die onze maatschappij te wachten staat.


In het dagelijkse leven is Maitrivirya gehuwd met Geert en (stief)moeder van 5 mooie kinderen en verzorgt zij, samen met Geert, Upaya Vihara, een retraitecentrum voor mensen die er even tussenuit willen.

Geert Willems Oprichter White Ravens Consulting BV

Geert heeft dan weer meer dan 20 jaar ervaring in de profit-sector en begeleidt, ondersteunt en adviseert bedrijven als het gaat over kennismanagement. Meer informatie over deze activiteiten op bovenstaande website.


Ook hij herkende de nood aan EthischHandelen op de werkvloer door deze ruime werkervaring en zette samen met Maitrivirya zijn schouders onder dit project.


Ethiek speelt binnen White Ravens Consulting bv een belangrijke rol, het is één van de 3 kernwaarden : 


Seriously Ethical

Playfully Different

Openly Authentic


Samen met zijn echtgenote, Maitrivirya, zorgt Geert voor zijn 5 geweldige (stief)kinderen, is hij zaakvoerder van White Ravens Consulting BV en zorgt hij voor mensen die er even tussenuit willen in Upaya Vihara.

Wat vinden wij belangrijk?

Onze waarden voor EthischHandelen